voyeur
filmes online vip girlfriend uses her mouth to please her man.

Nieuw: STRONG by ZUMBA (Bootcamp op muziek)


Categories: Lesaanbod, Nieuws

Strong by Zumba in Nijmegen

High Impact – Functional training – HIIT – Kracht – Uithoudingsvermogen – Conditie

STRONG  by Zumba” is een nieuwe spetterende workout!
Deze nieuwe workout is door Zumba ontwikkelt maar heeft verder weinig overeenkomsten met Zumba® Fitness, omdat we in ‘STRONG’ niet zoveel dansen als in een reguliere Zumba® Fitness les. Vergelijk het met Bootcamp maar dan indoor en met muziek (in het voorjaar en in de zomer ook buiten!).

Strong by Zumba Dance2Sweat

STRONG by Zumba is een high-impact cardio-les , functional training gecombineerd met HIIT, waarbij je vooral werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Je maakt gebruikt van je eigen lichaamsgewicht. Dit doen we met o.a. burpees, jumping jacks, push-ups, squats, lunges, jump ropes (touwtje springen zonder touw) en kickboxen. Muziek en bewegingen worden zo gesynchroniseerd dat je je grenzen kan verleggen om je fitnessdoelen sneller te kunnen bereiken.

Lesduur: 60 minuten
Wanneer:  check ons lesrooster
Kosten: Bij Dance2Sweat kun je verschillende groepslessen volgen met een voordelige rittenkaart. Je zit nergens aan vast en bepaald zelf wanneer je een les wilt gaan volgen. Nadat je een kaart hebt gekocht ontvang je een code waarmee je inlogt in het reserveringssysteem zodat je zelf een plek in de les kunt reserveren reserveren
Proefles: Vraag hier een gratis proefles aan


Comments are closed.

https://www.pururin.cc/ sally rides cock while guy watches.