voyeur
filmes online vip girlfriend uses her mouth to please her man.

Over Kartika

Vanaf haar jeugd is de uit Indonesië afkomstige Kartika al bezig met alles wat met muziek en dans te maken heeft. Als sportinstructrice heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken. Eerst in Azië en later ook in Europa. Sinds een aantal jaren geeft Kartika groepslessen op diversen bekende sportscholen in Nijmegen en omgeving en heeft zich daar helemaal gespecialiseerd in het geven van groepslessen die afwijken van de reguliere fitnessprogramma’s.
“Het geeft mij een kick om je plezier te geven in het sporten en je een intensieve workout te laten doen zonder dat je het eigenlijk door hebt, De combinatie van fun en gezond bezig zijn is heel belangrijk. Als lessen of oefeningen saai zijn, wordt sporten al gauw een sleur en geef je het na een paar lessen al op. De lessen moeten een feestje zijn, iets waar je graag naar toe gaat. Iedereen kan meedoen met mijn lessen. Ik gebruik geen ingewikkelde choreografie maar juist voor iedereen gemakkelijk te volgen dansbewegingen. Je hoeft daarom ook geen danser te zijn of ervaring te hebben. Ook senioren en kinderen zijn natuurlijk welkom, voor deze 2 doelgroepen geef ik speciaal afgestemde lessen. Kom gerust eens langs of schrijf je in voor een gratis proefles en ontdek dat sporten leuk is!”.

Voor het geven van ZUMBA® lessen heb ik verschillende opleidingen van ZUMBA International gevolgd. Ook ben ik in het bezit van de officiële ZUMBA Instructor Network licentie (ZIN).

Hier kun je mijn profiel vinden op de site van ZUMBA USA: http://www.zumba.com/profiles/68505/

https://www.pururin.cc/ sally rides cock while guy watches.