voyeur
filmes online vip girlfriend uses her mouth to please her man.

Paaldansen

Pole-Dance-Fitness-Nijmegen

 

Je kan op elk moment instromen en je begint op je eigen niveau!

Bij de Paaldanslessen van Dance2Sweat Nijmegen zijn, naast het sportief bezig zijn, ook humor, hilariteit en gezelligheid een belangrijk onderdeel van de les. Tijdens de lessen leer je verschillende technieken om in de paal te draaien en ondersteboven te hangen. Na een aantal lessen beheers je al een aantal moves waarmee je een leuk showtje kan geven.

Wil je een strak lichaam, je lekker in je vel voelen en vooral veel plezier beleven, dan is paaldansen echt iets voor jou. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen! Je hoeft niet jong, slank , lenig en gespierd te zijn! De lessen worden gegeven in kleine groepjes waardoor er veel persoonlijke aandacht en gezelligheid is. Elke les staat op zich. Je bent dus niet verplicht een aantal lessen achter elkaar te volgen.

Onze club is Women Only!
Wij hebben alleen vrouwelijke leden en alleen vrouwen die lesgeven. Achtergrond, leeftijd, maar ook ervaring met dans-fitness spelen geen rol bij Dance2Sweat. Gezelligheid, sportiviteit en een uitstekende en ongedwongen sfeer zijn de hoofdkenmerken bij ons.


Rooster
De Paaldanslessen vinden plaats op dinsdagavond om 19:00, woensdagavond 19:00 (nieuw), vrijdagavond om 20.10 en zondagmiddag om 12.00.

Doe een proefles!
Doe gewoon een keer mee om te kijken of je het leuk vindt. Vraag hier je Paaldans proefles aan.
Let op, voor een proefles Paaldansen dien je voor aanvang van de les € 15,00 te betalen maar deze € 15,00 ontvang je meteen weer terug als je na de les besluit een leskaart te kopen.

Prijzen
GEEN INSCHRIJFGELD – GEEN CONTRACT – GEEN ABONNEMENT – 100% VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT!
Om mee te doen met de Paaldans lessen bij Dance2Sweat Nijmegen hoef je geen abonnement of contract af te sluiten maar betaal je met een voordelige leskaart (=strippenkaart). De leskaarten hebben wij in 2 varianten; 10 of 20 strippen en zijn respectievelijk 3 maanden of 4 maanden geldig. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je wilt komen. één of twee per week of meer, een paar weken niet i.v.m. vakantie/ werk/studie etc. alles is mogelijk en  je verliest er geen lessen (strippen) mee! Het enige wat wij vragen is om je les van te voren te reserveren, dit doe je makkelijk en snel online via je eigen agenda in ons reserveringsysteem en kan nog, mits er natuurlijk nog plek is, tot 10 minuten voor aanvang van de les. De lessen hebben een beperkte capaciteit, op tijd reserveren is daarom aan te raden!

  • 10-strippenkaart (3 maanden geldig) € 65,00 (1 lesuur Paaldansen= 2 strippen = € 13,00 per les)
  • 20-strippenkaart (4 maanden geldig) € 85,00 (1 lesuur Paaldansen = 2 strippen = € 8,50 per les)
  • losse les € 20,00

 

De leskaart is geldig voor alle lessen van Dance2Sweat. Heb je een keer zin om mee te doen met een andere les, zoals ZUMBA® of Power Yoga, dan kun je hiervoor de zelfde kaart gebruiken. Je betaald dan 1 strip voor deze lessen!

FAQ

 

Moet ik sterk, lenig en/of sportief zijn om te leren paaldansen?

Nee dit is geen vereiste. Naarmate je een aantal lessen gevolgd hebt zul je merken dat je sterker en leniger wordt. Tijdens paaldansen ontwikkel je kracht, werk je aan je flexibiliteit en algemene fitheid.

Heb ik danservaring nodig om te leren paaldansen?
Nee, dit is niet nodig. Je begint bij de basis en gaat elke les een stapje verder. 

Moet ik mij inschrijven voor een les of kan ik zomaar langskomen?
Als je nog niet eerder bij Dance2Sweat hebt gesport dien je je eerst aan te melden via het proefles aanvraagformulier op onze site. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging via e-mail.

Als je eenmaal een leskaart bij ons hebt gekocht dien je voor elke les een reservering te maken via het online reserveringssysteem, zodat je zeker bent van een plek.

Wat voor kleding moet ik aan tijdens de paaldansles?
Als je begint met paaldansen is een shirtje zonder mouwen en een kort sportbroekje goed. Wanneer eenmaal een aantal lessen gevolgd hebt raden we je aan om een sporttop te dragen. Bij paaldansen heb je namelijk de grip van je huid nodig, met teveel kleding heb je geen grip aan de paal.
In onze studio verkopen wij ook kleding speciaal voor paaldansen gemaakt.

Wel of geen schoenen aan?
Je hoeft geen schoenen aan tijdens de lessen, sokjes of bloten voeten zijn voldoende.

Wat moet ik nog meer weten over paaldansen bij Dance2Sweat?
Het meebrengen van een handdoek is om hygiënische redenen verplicht tijdens de lessen. Draag geen handcrème en/of body lotion op de dag dat je gaat paaldansen. Je zult hierdoor nauwelijks grip hebben aan de paal en snel naar beneden glijden. Sieraden  en piercings mogen niet gedragen worden tijdens de les, deze beschadigen namelijk de coating van onze danspalen. In onze studio zijn kluisjes aanwezige waar je jouw kostbaarheden kunt opbergen.

 

Lente-bij-Pole-Dance-Nijmeg

Paaldansen Nijmegen, Pole Dance Nijmegen, Poledance Nijmegen, Pole Fitness Nijmegen

 

https://www.pururin.cc/ sally rides cock while guy watches.