voyeur
filmes online vip girlfriend uses her mouth to please her man.

Workshops-Vrijgezellenfeest

 

Binnenkort een verjaardag, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje?

NIEUWE WORKSHOPS: TWERKEN, Burlesque, Flirty Not Dirty, CHAIR DANCE en Line Dance!

In onze dans & fitness studio beschikken wij over de enige echte paaldansstudio van Nijmegen, compleet met professionele danspalen en showverlichting. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en verjaardagen. Gezelligheid, humor en hilariteit staan dan ook voorop bij deze workshops.

Hieronder staan 2 voorbeelden van populairste Workshops. Natuurlijk staan wij altijd open voor specifieke wensen, suggesties en ideeën zodat wij voor U een Workshops geheel naar wens kunnen invullen.

Workshop Paaldansen 1,5 uur:

  • Ontvangst in onze studio met een heerlijk glas Prosecco om het ijs te breken
  • Warming-up
  • Paaldansles
  • Cooling-down

Na een feestelijke binnenkomst met een lekker glas prosecco, ga je aan de slag met paaldansen. We starten met een goede warming-up op om alle spieren warm en los te krijgen. Daarna gaan jullie aan de slag om de paal te bedwingen. De instructrice legt telkens een techniek uit, die je vervolgens gaat oefenen. Je vriendinnen kijken toe hoe je allerlei typische paaldans bewegingen aangeleerd krijgt en de leukste toeren uithaalt! Uiteraard lacht je op uw beurt ook weer om jouw vriendinnen die precies hetzelfde moeten doen!
Dit allemaal uiteraard onder  begeleiding van onze paaldans instructrices. We maken natuurlijk tijd voor een aantal foto momentjes en sluiten af met groepsfoto en een cooling down.

Programma Workshop Paaldansen 2,5 uur:

  • Ontvangst in onze studio met een heerlijk glas Prosecco om het ijs te breken
  • Warming-up
  • Paaldansles
  • met z’n allen een choreografie uitvoeren
  • Cooling-down

Idem als de workshop van 1,5 uur alleen gaan we bij deze workshop van 2,5 uur ook nog een choreografie instuderen en uitvoeren.

Informatie Workshop Paaldansen

Prijs:  vul onderstaand contactformulier in voor een prijsopgave op maat
Inclusief: glas prosecco, onbeperkt frisdrank en thee
Aantal personen: zodat iedereen actief aan deze Paaldans workshop kan deelnemen zijn de Paaldans workshops alleen geschikt voor groepen tot 10 personen (meer deelnemers mogelijk in overleg)
Locatie: deze workshops zijn alleen mogelijk in onze studio in Nijmegen
Kledingadvies: Mouwloos shirt, short en makkelijke sportschoenen. Sexy kleding en hakken mag natuurlijk ook en maakt het nog veel leuker!

Een ZUMBA® party op locatie of in onze studio in Nijmegen. Samen met famile, vrienden of collega’s dansen op de exotische ritmes van ZUMBA. Geen ingewikkelde choreografieën maar voor iedereen makkelijk te volgen danspasjes! Ook deze workshop is geheel naar uw wensen in te vullen. Informeer naar de mogelijkheden!

 


Optredens & Shows
Het Dance2Sweat Demoteam verzorgt spetterende optredens en shows op Sportevenementen, Braderieën, Beurzen, in discotheken & clubs of tijdens uw bedrijfsfeest. Overal kan het Dance2Sweat team worden ingezet! Als hoofdact van een halfuur of een non-stop show van 1 uur, als voorprogramma,  publieksopwarming of pauze-act bij sportwedstrijden. Met 3 of 10 dansers, alles is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Vraag hieronder geheel vrijblijvend prijsinformatie aan voor één van bovenstaande Workshops of uw specifieke wensen:

Uw Naam: (verplicht)

Uw Bedrijfsnaam:

Uw Telefoon:

Uw Email: (verplicht)

Vul hier uw wensen in (gewenste workshop; b.v. Paaldansen, Burlesque, Twerken of Flirty not Dirty), aantal deelnemers en de gewenste datum:

captcha
Voer bovenstaande code hieronder in (zonder spaties en met hoofdletters!) en klik op verzenden:

 

https://www.pururin.cc/ sally rides cock while guy watches.